Regel de verwarming per kamer met Honeywell Evohome
Verwarmen kost geld! Ga je weg uit een kamer, zet dan de verwarming uit, zeker als je gewone radiatorkranen hebt .
Meer lezen...Breng radiatorfolie aan en bespaar
Staan je radiatoren tegen een buitenmuur of een kamer die je nooit verwarmt? Breng op de muur achter de radiator dan radiatorfolie aan. De weerkaatsende alufolie voorkomt dat warmte aan de achterkant van de radiator verloren gaat via de muur. De warmte blijft binnen.
Meer lezen...Isoleer uw woning en cv-leidingen
Gemiddeld 55 percent van ons energiebudget gaat op aan verwarming. Wil je flink besparen op verwarmingskosten? Investeer dan in isolatie. Je bespaart honderden euro's per jaar. En het is beter voor het milieu.
Meer lezen...Renoveer voordeliger aan 6 % Btw
Is je woning ouder dan 10 jaar kan je voor de meeste renovatiewerken aan 6 % BTW in plaats van aan 21 % BTW renoveren.
Meer lezen...Loden leidingen in je huis
In heel wat oude gebouwen, gebouwd voor 1970, zijn er nog waterleidingen in lood. Deze loden leidingen zijn niet goed voor je gezondheid: wie vaak water met lood drinkt, kan er ziek van worden.
Meer lezen...Alles over de watermeter
Heb je vragen over je watermeter? Lees verder en je komt er alles over te weten ...
Meer lezen...Wat doen bij een waterlek? De lek-check
Lekt je kraan, waterontharder of boiler of blijft het toilet lopen? Laat het lek dan meteen herstellen. De kosten kunnen immers hoog oplopen.
Meer lezen...Ik heb een verborgen waterlek. Wat nu?
Heb je de test op lekken gedaan? Maar kan je geen lek vinden? Misschien heb je een verborgen lek.
Meer lezen...Help mijn drinkwater heeft een vreemde kleur!
Help er komt bruin water uit de kraan. In bruin water zit soms roest of ijzer. Meestal is de kraan dan even niet gebruikt.
Meer lezen...Drinkwater regelen voor je nieuwe woning
Hoe regel je de overname van je drinkwater? Als je verhuist, moet je ook voor het water in je nieuwe huis een overname regelen.
Meer lezen...Zo voorkom je waterlekken
Wist je dat een lekkende kraan verbruikt al snel 4 liter water per uur of 35.000 liter per jaar.
Regenwater gebruiken is slim. Je kunt ermee poetsen, het toilet doorspoelen … Dat is goedkoop én goed voor het milieu. Hoe kun je het veilig gebruiken?
Meer lezen...Regenwaterput veilig bijvullen
Wil je een lege regenwaterput bijvullen? Of overschakelen op leidingwater? Kies dan voor een veilige methode.
Meer lezen...Wat doe ik als het regenwater op is?
Stel: het is een hete zomer, het heeft al lang niet meer geregend en de regenwaterput is leeg. Hoe spoel je dan het toilet door?
Meer lezen...Warmtepompboilers produceren op goedkope en zeer milieuvriendelijke wijze warm sanitair water voor de badkamer en keuken. Hij is uitermate geschikt ter vervanging van een elektrische warm water boiler of voor nieuwbouw.
Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke én betaalbare manier om warm water te produceren? Het vernieuwde gamma aroSTOR-warmtepompboilers biedt voor elke situatie een oplossing!
Een warmtepompboiler is de ideale vervanger voor een (oude) elektrische boiler. In 4-5 jaar tijd kan u de meerprijs van een warmtepompboiler terugverdiend hebben, dankzij bepaalde premies kan de terugverdientijd soms verkort worden tot 2,5 jaar.
Stef Libbrecht plaatst de Vaillant aroSTOR warmtepompboilers in 3 modellen: een wandmodel met een tank van 150 liter en twee grotere vloermodellen van 200 en 270 liter.
Het wandhangend model met een geëmailleerde tank van 150 liter is ideaal voor renovaties en kleinere gebouwen. De tank van 150 liter voldoet aan de behoeften van een gezin tot 3 personen.
Naast een wandmodel zijn er ook twee grotere vloermodellen met een inox tank van 200 en 270 liter. Het model van 270 liter komt overeen met de gemiddelde warmwaterbehoefte tot 5-6 personen, de warmtepompboiler van 200 liter stemt overeen met de warm water behoefte van een gezin tot 4 personen.
Dankzij de warmtepomptechnologie haalt de aroSTOR 75% van de nodige energie voor sanitair warm water uit de lucht. Een warmtepompboiler is dus ecologisch én financieel een prima keuze. De nieuwste generatie aroSTOR-warmtepompboilers maakt gebruik van het nieuwe, natuurlijke koudemiddel R290 en is zo in regel met de toekomstige f-gas regelgeving in de strijd tegen de klimaatopwarming.
De aroSTOR is een perfecte oplossing voor nieuwbouwwoningen, passiefwoningen of lage-energiewoningen waar de behoefte aan sanitair comfort meestal hoger ligt dan de behoefte aan verwarming. Voor recente gebouwen is de luchtdichtheid heel belangrijk, daarom ontwikkelden we een aerolische kit met handige accessoires om de warmtepompboiler luchtdicht te verbinden met de buitenlucht. U kan daarnaast kiezen of u gebruik maakt van de buitenlucht of lucht uit dezelfde of een andere (niet) verwarmde kamer.
Bezit u thermische zonnepanelen of een zonneboiler? Kies dan zeker voor de versie met een extra spiraalvormige warmtewisselaar die bijverwarming via deze energiebronnen mogelijk maakt (enkel beschikbaar voor de 270 liter versie).
Perfect als vervanging van een elektrische boiler,
Perfect voor het milieuvriendelijk verwarmen van uw sanitair warm water
Terugverdientijd van 5 jaar
Haalt 75% van de vereiste energie uit de lucht
Natuurlijk koudemiddel R290 dat voldoet aan alle wettelijke vereisten
Beschikbaar in wand- en vloerstaand model en in verschillende volumes
U komt mogelijk in aanmerking voor één en misschien zelfs meerdere premies, afhankelijk van de regio en gemeente waarin u de warmtepompboiler gaat plaatsen. Contacteer ons voor meer info.
https://youtu.be/4onFYhSSHWI
BEL, SMS of Whatsapp op 0490 39 16 16 - Mail naar
Ontdek de Voordelen van de warmtepompboiler
Als loodgieter en centrale verwarmingsinstallateur uit Mortsel ben ik altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om mijn klanten te helpen bij het verlagen van hun energieverbruik en het creëren van een duurzame leefomgeving. Een van de meest veelbelovende oplossingen op dit gebied is de warmtepompboiler. In dit artikel zal ik de voordelen en de belangrijkste informatie over de warmtepompboiler verkennen.
Efficiëntie die besparingen oplevert
Warmtepompboilers maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen om warmte uit de omgevingslucht te halen en het water te verwarmen. In vergelijking met conventionele boilers kunnen warmtepompboilers tot wel 75% minder energie verbruiken. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energierekening op de lange termijn. Hoewel de initiële kosten hoger kunnen zijn dan die van traditionele boilers, zullen de energiebesparingen ervoor zorgen dat u uw investering snel terugverdient.
Duurzaamheid voor een groenere toekomst
Als u milieubewust wilt leven, is een warmtepompboiler de juiste keuze voor uw huis. Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen, dragen warmtepompboilers aanzienlijk bij aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Door te investeren in een warmtepompboiler draagt u actief bij aan een duurzamere toekomst en vermindert u uw ecologische voetafdruk.
Financiële voordelen op lange termijn
Hoewel de initiële kosten van een warmtepompboiler hoger kunnen zijn dan die van conventionele boilers, zijn er aantrekkelijke financiële voordelen op de lange termijn. Naast de energiebesparingen die u zult realiseren, zijn er vaak subsidies en financiële stimuleringsregelingen beschikbaar die kunnen helpen bij het verlagen van de kosten van uw warmtepompboiler. Het is de moeite waard om te onderzoeken welke financiële ondersteuning beschikbaar is in uw regio.
Veelzijdigheid en compatibiliteit
Een warmtepompboiler kan worden geïntegreerd in zowel nieuwe als bestaande verwarmingssystemen. Het kan naadloos worden aangesloten op uw bestaande leidingen en radiatoren, waardoor u geen ingrijpende wijzigingen aan uw huidige verwarmingssysteem hoeft aan te brengen. Dit maakt de warmtepompboiler een flexibele keuze die geschikt is voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.
Conclusie
Investeer in de toekomst van efficiënte warmwatervoorziening met een warmtepompboiler. Door te kiezen voor een warmtepompboiler!
BEL, SMS of Whatsapp op 0490 39 16 16 - Mail via contact
Graag zacht water !
Als loodgieter in Mortsel en Groot Antwerpen kom ik vaak in contact met klanten die te maken hebben met de gevolgen van hard water. Het water dat door onze leidingen stroomt, bevat vaak te veel kalk en is daardoor hard. Dit kan schade veroorzaken aan onze leidingen, huishoudelijke apparaten en zelfs aan de verwarmingsinstallatie. In regio's van België waar hard water een veelvoorkomend probleem is.
Wat is hard water?
Water bevat van nature mineralen, waaronder calcium en magnesium, die kalkaanslag kunnen veroorzaken. De hardheid van water wordt gemeten in Franse graden (°fH), waarbij één graad staat voor één gram kalk per duizend liter water. Als de hardheid de kaap van acht Franse graden overschrijdt, spreken we van middelhard water, en vanaf zestien Franse graden wordt het als hard water beschouwd.
Gevolgen van hard water
Hard water kan problemen veroorzaken, zoals verminderde warmwaterproductie, verstoppingen in de aanvoerleidingen, hogere kans op bacterievorming en versnelde corrosie van apparaten.
Wanneer water ontharden?
Het is raadzaam om een waterontharder te laten installeren zodra de hardheid van het water acht Franse graden of hoger bedraagt. Dit is niet alleen een verstandige investering voor de duurzaamheid van je huishoudelijke apparaten, maar ook voor je eigen welzijn.
Technieken om water te behandelen
Er zijn verschillende technieken beschikbaar voor waterbehandeling, maar de meest effectieve is ionenuitwisseling. Deze techniek verwijdert calcium- en magnesiumionen uit het water, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen en het water zachter wordt. Als loodgieter raad ik deze methode dan ook ten zeerste aan.
Advies
Mocht je nog vragen hebben over dit onderwerp of overweeg je om een waterontharder te installeren, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.En zoals veel klanten al weten, ik sta altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw situatie.
Wil je zekerheid? Laat de hardheid van je water controleren.
BEL, SMS of Whatsapp op 0490 39 16 16 - Mail via contact
Professionele geurdedectie
Niets is onaangenamer dan een aanhoudende rioolgeur in uw huis of bedrijfsruimte. De oorzaak hiervan kan liggen in een klein scheurtje, breuk of verzakking in uw leidingen.Met behulp van een nevelgenerator blazen we speciaal detectierook in de afvoerleidingen, waarmee we lekkages opsporen die niet zichtbaar zijn met een camera, maar wel verantwoordelijk zijn voor de onaangename geur.
Mogelijke oorzaken van geurhinder
- Slecht gelijmde pvc-buisaansluitingen
- Een lek in een afvoerbuis
- Verouderde aansluitingen en verduurde verbindingen
- Niet werkende of slecht afgesloten septische put
- Slecht gemonteerd geurslot of sifon
- Foutieve verluchting van afvoerbuizen naar buiten toe
Vakmanschap inbegrepen
Met meer dan 10 jaar ervaring richten we ons op 100 procent tevreden klanten. Ons uitgebreide pakket van professionele diensten richt zich op een gevarieerde klantenkring, variërend van huiseigenaren tot commerciële gebouwen.
Werkwijze geuropsporing
Met behulp van een geavanceerde rookmachine blazen we rook in de afvoerleidingen. De rook die door de machine wordt gegenereerd, is volledig onschadelijk en milieuvriendelijk.
Zelfs de kleinste scheurtjes en slechte koppelingen onthullen snel hun geheimen. Hierdoor kunnen we nauwkeurig bepalen waar de afvoer aangepakt moeten worden.
Het gebruik van deze speciale geurdetectiemachine resulteert in een snelle detectie van uw geurprobleem.
Onze machines
Wij gebruiken enkel de beste en meest performante machines verkrijgbaar op de professionele markt. De ongelofelijke E-steam! Een rookgenerator voor het efficiënt opsporen van lekkages in afvoerleidingen, opslagtanks en daken.
Met deze geuropsporingsmachines lossen wij snel stankproblemen en geuroverlast op zonder graaf- of breekwerk!
Proper werkLekdetectie zonder breken. Wij sporen uw geurlekken op met een gespecialiseerde rookmachine. Breekwerk komt er niet aan te pas.
Ruime werkregio rond groot Antwerpen
Wij komen graag uw geurprobleem oplossen in de zeer ruime regio rond groot Antwerpen.
BEL, SMS of Whatsapp op 0490 39 16 16 - Mail via contact
Wat is de juiste druk van een cv installatie ?
De juiste statische druk van een cv-installatie (centrale verwarming) is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type installatie, de hoogte van het gebouw, en de specifieke eisen van het verwarmingssysteem. Over het algemeen geldt de volgende richtlijn:
Meer lezen...Arm gas wordt rijk gas
Belangrijke info voor de overschakeling voor einde september 2024
Als loodgieter in Mortsel en Groot Antwerpen kom ik vaak in contact met klanten die een brief van Fluvius in verband met de levering van rijk in plaats van arm gas hebben ontvangen. Belgie schakelt gemeente na gemeente over van arm naar rijk gas.
Alle consumenten die omschakelen van arm naar rijk gas moeten hun toestellen laten nakijken en, indien nodig, laten bijregelen. Toestellen die te oud zijn of niet compatibel zijn met rijk gas zullen moeten vervangen worden.
Laat een gas-audit maken. Zo ben je zeker dat je gastoestellen veilig en correct blijven werken. Indien u deze niet laat uitvoeren kan dit gevolgen hebben voor de verbranding in uw gastoestellen, hierdoor kan schade aan uw toestel ontstaan. Het betreft hier alle toestellen die op gas werken, CV ketel, gashaard, kookfornuis, kookvuur.
Advies !
Laat zeker een gas-audit uitvoeren. dan bent u zeker van de juiste instellingen op uw gastoestellen. Via het contactformulier kan u snel een afspraak maken om uw gastoestellen over te schakelen naar het rijke gas.
BEL, SMS of Whatsapp op 0490 39 16 16 - Mail via contact
DOSSIER : Loden leidingen in huis
In heel wat oude gebouwen, gebouwd voor 1970, zijn er nog waterleidingen in lood. Deze loden leidingen zijn niet goed voor je gezondheid: wie vaak water met lood drinkt, kan er ziek van worden.
Lood werkt op verschillende organen, maar vooral op de ontwikkeling van het zenuwstelsel. Daarom zijn baby’s en jonge kinderen het meest gevoelig en moeten ook zwangere vrouwen voorzichtig zijn.. Als je in een oude woning met loden leidingen woont kan je loden leidingen beter vervangen.
"Lood werkt op verschillende organen, maar vooral op de ontwikkeling van het zenuwstelsel. Daarom zijn baby’s en jonge kinderen het meest gevoelig en moeten ook zwangere vrouwen heel voorzichtig zijn."
Hoe herken je loden leidingen?
Loden leidingen zijn in principe te herkennen, maar veel leidingen in huis zitten in de muur of de vloer of zijn geschilderd. Vaak zijn ook maar enkele leidingen vernieuwd, meestal alleen waar ze gemakkelijk bereikbaar zijn. Schakel in geval van twijfel je loodgieter in.
Nog twijfels? Wij beschikken over de nodige kennis en apparatuur om de loden leidingen te herkennen.
Wil je de loden leidingen in je huis laten vervangen? Contacteer ons, wij hebben ervaring en kennis om uw water snel en efficiënt opnieuw gezond te maken.
Mail op , bellen 0490 39 16 16, of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.
Hoe word je dan blootgesteld aan loden leidingen?
De gevolgen voor je gezondheid?
Als loden leidingen voor het transport van drinkwater gebruikt worden, kunnen kleine looddeeltjes oplossen in het water. Als dat water vervolgens gedronken wordt, kan het lood opgenomen worden in het lichaam. Lood is een giftige stof die al in kleine concentraties een effect kan hebben. Het stapelt zich op in het lichaam, vooral in het skelet. Het is dan ook best om de blootstelling zo laag mogelijk te houden.
Hoe blootstelling beperken?
Om je gezondheid te beschermen, vervang je best zowel loden aftakkingen als loden binnenleidingen. De watermaatschappij is verantwoordelijk voor het vervangen van lood in het distributienetwerk tot en met de aftakking, inclusief de watermeter. Voor de leidingen na de watermeter, dus in je huis, ben je als eigenaar zelf verantwoordelijk.
Ga je de leidingen toch niet meteen vervangen? Enkele raadgevingen
In sommige gevallen kan je loden leidingen niet (meteen) vervangen. Omdat je bijvoorbeeld de vloer moet openbreken of omdat er geen geld is voor verbouwingswerken. Neem dan maatregelen om het loodgehalte in het water zo laag mogelijk te houden:
Wil je de loden leidingen in je huis toch laten vervangen? Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust, wij hebben ervaring en kennis om uw waterleiding snel en efficiënt terug gezond te maken.
GSM 0490 39 16 16, of gebruik het onderstaande contactformulier.
DOSSIER : WARMTEPOMPBOILER : BEREKEN DE INHOUD VAN UW WARMTEPOMPBOILER
Het volume of de inhoud van een warmtepompboiler wordt meestal aangegeven in liters en verwijst naar de hoeveelheid warm water die de boiler kan opslaan. Dit is belangrijk omdat het bepaalt hoeveel warm water er beschikbaar is voor gebruik op een bepaald moment. Hier is hoe je de benodigde inhoud voor jouw situatie kunt berekenen:
Het bepalen van de juiste grootte van een warmtepompboiler hangt af van je dagelijkse warmwaterverbruik. Hieronder zijn richtlijnen voor de hoeveelheid warm water die gemiddeld wordt gebruikt per persoon per dag:
Een gezin van 4 personen gebruikt bijvoorbeeld gemiddeld:
Dit betekent dat een gezin van 4 personen al snel een boilerinhoud van 200-300 liter nodig heeft, afhankelijk van het verbruikspatroon.
Wanneer je de warmwaterbehoefte hebt bepaald, kun je de inhoud van de boiler afstemmen op het gebruik:
Naast de inhoud is het ook belangrijk om te kijken naar de hersteltijd van de warmtepompboiler, dat wil zeggen hoe snel de boiler nieuw water kan opwarmen. Warmtepompboilers hebben vaak een langere opwarmtijd dan gasboilers, maar met een goed gekozen inhoud kun je bufferen voor periodes van piekverbruik.
Houd er rekening mee dat een warmtepompboiler vaak goed geïsoleerd is, zodat het water lang warm blijft, zelfs bij grotere volumes. Ook kun je de temperatuur hoger instellen (bijv. 55-60°C), waardoor je relatief meer warm water krijgt, omdat het water wordt gemengd met koud water tijdens gebruik.
De warmwaterbehoefte per persoon kun je vermenigvuldigen met het aantal gebruikers en het aantal keren dat warm water wordt gebruikt. Dit geeft je een goede indicatie van de benodigde inhoud.
Bijvoorbeeld:
Als je weet hoeveel water je dagelijks nodig hebt, kun je ervoor kiezen om een boilerinhoud te kiezen die daar goed bij aansluit, met enige marge voor dagen met hoger verbruik.
Nog twijfels? Wij beschikken over de nodige kennis en apparatuur om jouw warmwaterbehoeften te herkennen en om te zetten naar de juiste keuze.
Wil je je oude energieverslindende electrische boiler in je huis vervangen? Contacteer ons, wij hebben ervaring en kennis om uw water snel en efficiënt je te voorzien van een perfect werkend en energetisch duurzaam systeem.
Mail op , bellen 0490 39 16 16, of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.
GSM 0490 39 16 16, of gebruik het onderstaande contactformulier.
DOSSIER : WARMTEPOMPBOILER : Wanneer is een warmtepompboiler voordeliger dan een gasdoorstromer of gascombi?
Een warmtepompboiler kan economisch interessanter worden dan een gasgestookte combi doorstroomtoestel (combi-ketel) onder bepaalde omstandigheden. Hier zijn de belangrijkste factoren die meespelen:
Een warmtepompboiler is economisch interessanter dan een gasgestookte combi-ketel als:
Nog twijfels? Wij beschikken over de nodige kennis en apparatuur om jouw warmwaterbehoeften te herkennen en om te zetten naar de juiste keuze.
Wil je je oude energieverslindende electrische boiler in je huis vervangen? Contacteer ons, wij hebben ervaring en kennis om uw water snel en efficiënt je te voorzien van een perfect werkend en energetisch duurzaam systeem.
Mail op , bellen 0490 39 16 16, of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.
GSM 0490 39 16 16, of gebruik het onderstaande contactformulier.
Heb je last van een luid klonk of bonk in je leidingen telkens je een kraan sluit of de wasmachine stopt met vullen? Dan heb je waarschijnlijk te maken met waterslag.
Dit is een veelvoorkomend probleem in woningen – en als ervaren loodgieter leg ik je uit wat waterslag precies is, waarom het ontstaat, én vooral: hoe we het kunnen oplossen.
📞 Probleem met waterslag? Neem vandaag nog contact op en krijg gratis advies!
Wat is waterslag? Waterslag (ook wel “waterhammer” genoemd) is een plots bonkend geluid dat ontstaat wanneer stromend water abrupt tot stilstand komt.
Het water botst als het ware tegen een gesloten klep of kraan, waardoor er een drukgolf door de leidingen jaagt.
Die drukgolf zorgt voor trillingen, lawaai, en in sommige gevallen zelfs schade aan je installatie.
Waarom is waterslag een probleem?
Waterslag is niet alleen vervelend om te horen, het kan op termijn ook ernstige gevolgen hebben:
❌ Loskomen van leidingen
❌ Beschadiging van kranen en toestellen
❌ Lekkages aan koppelingen en verbindingen
❌ Versnelde slijtage van je sanitaire installatie
👉 Laat waterslag dus niet aanslepen – een snelle ingreep voorkomt schade en kosten.
Als loodgieter heb ik verschillende technieken om waterslag definitief aan te pakken. Welke oplossing het beste past, hangt af van de situatie in jouw woning. Hier zijn de meest doeltreffende:
Efficiënt, snel geïnstalleerd, en meteen merkbaar verschil. Perfect voor wasmachines, vaatwassers of kranen die plots sluiten.
Losse leidingen versterken het lawaai. Ik controleer en verstevig alles met de juiste beugels. Laat je installatie nakijken .
Een te hoge druk (>4 bar) verhoogt het risico op waterslag. Een drukregelaar of expansievat biedt de oplossing. Ik meet je waterdruk gratis bij een eerste diagnose.
🛎️ Last van waterslag? Wacht niet tot het erger wordt. Als ervaren loodgieter help ik je snel en efficiënt van dit probleem af.
✅ Gratis prijsopgave
✅ Snelle interventie in groot Antwerpen
✅ Vast en scherp tarief, allemaal op voorhand, zonder verrassingen achteraf
📞 Bel me vandaag nog of stuur een bericht via het contactformulier.
➡️ Vul het contactformulier in
➡️ Of bel me op 0490 39 16 16
➡️ Binnen 24u een antwoord en afspraak!
Loodgieterswerk is vakwerk. Loodgieter Stef uit Mortsel verstaat de kunst om leidingen veilig en precies aan te sluiten. Ons loodgieterswerk omvat het aanleggen en onderhouden van verwarmingsinstallaties, sanitair, waterleidingen en riolering.
Aanvoer drinkbaar water: Wij plaatsen, herstellen of vervangen alle waterleidingen in de keuken, badkamer, wasplaats en toilet. Indien nodig geïsoleerd of met mantelbuis ter bescherming. Opbouw op de muur of volledig weggewerkt in de muur of vloer. Steeds geplaatst volgens de regels van de kunst, steeds gebeugeld en perfect gedimensioneerd.
Indien u een gaslek heeft in de gasleiding kunnen wij deze vakkundig herstellen. Al onze gasinstallaties worden steeds uitgevoerd volgens de geldende standaarden door gekwailificeerd personeel en steeds voor oplevering op lekken getest
Werkwijze